27. 02. 2020 17:00 hod. ČT Sport
HK FCC Město Lovosice - HCB Karviná
25. 03. 2020 20:15 hod. ČT Sport
EHF EURO 2020 - kvalifikace: Česko - Švédsko
Sportnect turnaje - vysledkový servis zdarma

<únor 2020>

20.6.2014 otevřeno: 2277 x

Házená bez hranic: videa z tréninkových jednotek

Vedle videomateriálů ze čtyř tréninkových jednotek SCM z loňské sezóny v sekci "Videogalerie" naleznete nově na youtube kanále HandballCHF také záznam z doškolovacího semináře trenérů, který se v rámci projektu Házená bez hranic konal v dubnu v Plzni.

V dubnu letošního roku uspořádal ve spolupráci s Trenérsko-metodickou komisí ČSH západočeský Talent Plzeň doškolovací seminář trenérů na téma Rozvoj činností jednotlivce. Seminář proběhl v rámci projektu příhraniční spolupráce Házená bez hranic a o zajímavé vystoupení s tématem obranné činnosti jednotlivce se na něm postarala extraligová trenérská dvojice Martin Šetlík a Jiří Hynek, na činnost brankáře se zaměřil asistent trenéra ženské reprezentace ČR a nědější elitní gólman Jiří Mika. Útočným činnostem se pak věnovala dvojice Michal Tonar a Vladimír Haber, který v té době zastával rovněž pozici trenéra mužského CZECH HANDBALL TEAMu. Videa z takových akcí budete moci  pravidelněji nacházet také na youtube kanále ČSH, který nese název HandballCHF. V seznamu videí Metodika už naleznete např. záznamy z trenérského školení licence B (Břve, podzim 2012) a nyni zprostředkováváme i videa ze zmíněného semináře v Plzni. Jako první se objevuje záznam jednotky vedené Vladimírem Habrem, další videa budou přidána na počátku července.

Do projekt Házená bez hranic vstoupil Talent Plzeň společně s bavorským Haspo Bayreuth a v jeho rámci se
uskutečnilo či uskuteční na české a německé půdě celkem 14 akcí pro výběry mladších a starších
žáků i mladšího a staršího dorostu, včetně mtodických seminářů. Více o projektu
ZDE.

Video z nácviku útočných činností naleznete ZDE

(další videa budou přidána)

Ve „Videogalerii“ na stránkách Českého svazu házené pak naleznete záznamy tréninkových jednotek týmů Sportovních center mládeže z minulé sezóny, konkrétně chlapeckých týmů Dukly Praha, Zubří a Jičína, z dívčích SCM pak z prostředí mistrovské Zory Olomouc. Tyto soubory je možné také z webových stránek ČSH stáhnout a dále je využívat pro účely přípravy tréninkových jednotek v klubech.

Záznamy tréninkových jednotek SCM naleznete ZDE