05. 11. 2019 20:05 hod. ČT Sport
STRABAG Rail Extraliga: HC ROBE Zubří - Pepino SKP Frýdek-Místek

<říjen 2019>

25.7.2014 otevřeno: 2804 x

Katar 2015 - První informace k prodeji vstupenek!

Dnes dorazily z Basileje první propozice k fanouškovským balíčkům, které bude možné na počátku srpna objednávat skrze národní federace. Přinášíme úvodní informace - detailní nabídka bude zveřejněna příští týden, příjem objednávek bude probíhat do 3. srpna 2014.

Ze sídla IHF dnes dorazily první propozice k předprodeji vstupenek na MS házenkářů, které na sklonku ledna příštího roku pořádá Katar. Aktuálně probíhá komunikace s katarskou společností, která má prodej a náplň balíčků v gesci, tak, abychom českým fanouškům předložili již definitivní cenovou nabídku a rovněž upřesnili veškeré termíny a podmínky. Organizátoři turnaje v první fázi připravili 5 tisíc speciální balíčků, které obsahují nejen vstupenky na zápasový program šampionátu, ale také ubytování a dokonce i letenky (s ohledem na skutečnost, že ČR je jednou z mála destinací, která není s Katarem spojena přímými lety, probíhá komunikace se společností Qatar Airways Holiday i o způsobech dopravy). Cena těchto balíčků je přitom více než atraktivní! Např. jedenáctidenní pobyt po dobu základních skupin, včetně ubytování, vstupenek, letenek a některých doprovodných akcí, je v těchto balíčcích kalkulován v cenovém rozmezí cca 15 – 28 tis. Kč (v závislosti na požadovaném luxusu ubytování)!

Tyto balíčky budou moci národní federace objednávat od 4. srpna 2014, proto bychom rádi do poloviny příštího týdne představili detailní a definitivní nabídku pro české fanoušky, kteří by si skrze ČSH mohli do 3. srpna objednávat požadované balíčky vstupenek. Závaznou objednávku bychom do Kataru rádi zaslali záhy po zahájení prodeje, neboť prodej se řídí pravidlem "kdo dřív přijde, ten dřív mele", a kvóta 5 tis. balíčků pro celý svět by dle našeho názoru mohla být záhy vyprodána - i s ohledem na příznivé ceny balíčků. S organizátory si ujasňujeme i podmínky individuálního nákupu vstupenek mimo termín vyhrazený federacím (ten skončí 25. srpna 2014).