05. 11. 2019 20:05 hod. ČT Sport
STRABAG Rail Extraliga: HC ROBE Zubří - Pepino SKP Frýdek-Místek

<říjen 2019>

13.12.2009 otevřeno: 3612 x

Na hlasování v házenkářských anketách zbývá posledních 14dní!

Blíží se konec roku 2009 a stejně jako v letech předcházejících, budeme i po skončení toho letošního roku bilancovat a oceňovat nejlepší házenkáře, házenkářky a další osobnosti házené za rok 2009. A ovlivnit, kdo bude mezi oceněnými, můžete i vy!

Vážíme si vašeho názoru a byli bychom rádi, kdybyste přispěli k nominaci a výsledku některých anket. Všechny ankety budou vyhlášeny na začátku ledna 2010 v rámci Galavečeru Českého svazu házené v Praze.

A ve kterých anketách můžete hlasovat? V anketách házenkář roku a házenkářka roku. Výsledky těchto anket budou zveřejněny v rámci Galavečera házené. Celkově bude vyhlášeno Top 10 – deset nejlepších házenkářů a házenářek.

1. Nejlepší házenkář roku 2009

Hlasovat můžete vždy pro pět hráčů. Tito hráči musí splňovat následující podmínky:

• mít českou národnost

• účastnit se nejvyšších soutěží v dané zemi (není omezeno Českou republikou) nebo být v roce 2009 reprezentantem České republiky

2. Nejlepší házenkářka roku 2009

Hlasovat můžete vždy pro pět hráček. Tyto hráčky musí splňovat následující podmínky:

• mít českou národnost

A ve kterých anketách můžete nominovat ? V anketách Czech Handball Made. Hodnocení jednotlivých nominací provede Exekutiva ČSH na svém prosincovém jednání. Exekutiva ČSH může vyhlásit maximálně dvě nominace za vítěze dané kategorie. Výsledky těchto anket budou vyhlášeny v rámci Galavečera házené.

3. Czech Handball Made - Čin roku 2009

Můžete nominovat akt, který jednorázově zviditelnil házenou na veřejnost, přičemž nemusí být vázán na konkrétní osobu. Nezapomeňte přidat stručné zdůvodnění vašeho návrhu. Takovým činem se rozumí například čin fair-play nebo pomoc hráči, družstvu nebo klubu v nesnázích nebo pomoc hráčů klubu osobám mimo házenkářské hnutí.

4. Czech Handball Made - Osobnost roku 2009

Můžete nominovat osobu, která dlouhodobě přispívá (ev.přispěla) k rozvoji házené na celostátní nebo mezinárodní úrovni. Nezapomeňte přidat stručné zdůvodnění vašeho návrhu.

5. Czech Handball Made - Akce roku 2009

Můžete nominovat zajímavou házenkářskou událost, která přispěla ve prospěch házené. Nezapomeňte přidat stručné zdůvodnění vašeho návrhu. Za takovou událost se považují například zajímavé turnaje nebo jiné prezentace házené na veřejnosti.

Hlasovat mohou pouze registrovaní členové Českého svazu házené, kteří řádně vyplní údaje o své osobě v hlasovacím lístku včetně svého registračního čísla. Hlasování je platné pouze na hlasovacím lístku, který najdete v dokumentech ke stažení nebo zde! V jiném formátu nebudou hlasy uznány! Hlasovací lístek je zároveň platný v případě, že vyplníte úplně aspoň jednu z námi vyhlašovaných anket (tj. Například anketu o nejlepšího házenkáře nebo Czech Handball Made v kategorii Čin roku atd.). Posílat své hlasy na Házenkáře roku a návrhy do anket Czech Handball Made můžete na naši emailovou adresu internet@chf.cz až do čtvrtka 31.prosince!

A pro některé z vás, kteří přispějí svými hlasy nebo návrhy do naší ankety, jsme připravili lákavou odměnu. Tři vylosovaní hlasující získají vstup na Galavečer pro dvě osoby zdarma včetně rautu a ubytování! Na Galavečeru, který není přístupný veřejnosti, se tak můžete potkat s reprezentanty a reprezentantkami České republiky i s dalšími významnými osobnostmi házené.