<říjen 2017>

7.3.2017 otevřeno: 2662 x

Otestujte své znalosti pravidel házené!

Komise rozhodčích Českého svazu házené (KR ČSH) připravila pro zájemce interaktivní test pravidel házené IHF, který je možné nezávisle provést z pohodlí domova. Dostupný je nejen z počítačů, ale i mobilních zařízení.

Do 30. června tohoto roku budou mít zájemci možnost otestovat své znalosti pravidel házené IHF. Nezávisle. Z pohodlí domova. Z jakéhokoliv elektronického zařízení připojeného k internetu, tedy počítače, mobilu, tabletu atd. „Chceme nabídnout házenkářské veřejnosti možnost odzkoušet si na vlastní kůži, zda by byli schopni obstát např. při složení zkoušky pro získání licence rozhodčího. Jednoduchým způsobem mohou dojít ke zjištění, nakolik znají pravidla házené. Test vyžaduje soustředění a testovaného zkouší, zda bude pod tlakem relativně krátkého časového limitu schopen imaginární situaci na hřišti vyřešit správně. Budeme rádi, když si test vyzkouší co největší počet zájemců“ říká předseda KR ČSH Vangelis Simu.

Testování naleznete ZDE