10. 12. 2018 18:00 hod. Sport 1

<prosinec 2018>

24.7.2018 otevřeno: 1090 x

Exekutiva ČSH zveřejňuje zápis ze 4. jednání

12. července se již počtvrté sešli členové Exekutivy ČSH. Projednávali složení Komisí ČSH, možnosti organizací soutěží alternativ házené, další kroky reorganizace sekretariátu a řadu dalších témat.

Exekutiva ČSH zvažovala od zahájení svého funkčního období různé cesty, kterými by informovala členy házenkářského hnutí o výsledcích svých jednání a následných krocích. Oproti výstupům z prvních třech společných jednáních rozhodli členové Exekutivy o tom, že nadále budou na webu Českého svazu házené zveřejňovány přímo zápisy z jednání Exekutivy s vynecháním zvláště citlivých či interních údajů namísto původně prezentovaných tiskových zpráv z jednání Exekutivy.

Všechny zápisy z jednání Exekutivy ČSH od dubna 2018 najdete zde.

Exekutiva ČSH se počtvrté sešla ve čtvrtek 12. července 2018, přítomno bylo sedm z devíti členů Exekutivy a společné jednání trvalo sedm hodin. Členové Exekutivy schválili složení a navrhované změny v nominacích Komisí ČSH, projednávali personální změny ve složení sekretariátu ČSH, ale také prezentaci házené na Olympiádě mládeže, možnosti organizací soutěží alternativních forem házené či možnosti kandidatury pořadatelství vrcholných mezinárodních akcí.

Celý zápis ze 4. jednání Exekutivy najdete zde.