16. 06. 2019 18:00 hod. ČT Sport

<červen 2019>

22.12.2018 otevřeno: 688 x

Na kávě s prezidentem… Druhý videorozhovor s prezidentem Jaroslavem Chvalným

Na sklonku roku 2018 se prezident Jaroslav Chvalný ohlédl za dalšími třemi měsíci práce nové Exekutivy, představil ale i plány do dalšího roku, možnosti i limity, ale především nové projekty.

Prezident Českého svazu házené Ing. Jaroslav Chvalný ve druhém vydání pořadu Na kávě s prezidentem popsal, jaké změny nastaly na sekretariátu svazu, jak to je s televizními právy a jak se daří řešit starší kauzy. Představil ale také nove projekty pro kluby pracující s mládeží, práci na digitalizaci administrativy spojené s chodem klubů a soutěží i novým webem. Uvedl také nově zřízenou Komisi pro alternativní druhy házené a naznačil i možnosti pořádání velkých házenkářských akcí.

Video sledujte zde

Rozhovor Na kávě s prezidentem je součástí vícedílného projektu, jenž vám budeme pravidelně přinášet na našem webu a sociálních sítích v přibližně tříměsíčních intervalech. Chcete-li se stát spoluscénáristy dalšího dílu, pište nám své dotazy pro prezidenta Jaroslava Chvalného na e-mail nakavesprezidentem@chf.cz.