05. 11. 2019 20:05 hod. ČT Sport

<říjen 2019>

25.6.2019 otevřeno: 558 x

Festival miniházené v Ostravě - vyhodnocení

V neděli 16.6.2019 se v poledne před kvalifikačním utkáním můži ČR- Bosna a Hercegovina uskutečnil v atletické hale celorepublikový festival miniházené. Hrálo se ve třech kategoriích A- ročníky 2008 , B- ročníky 2009-2010 a C- 2011 a mladší.

Festival zahájil  Ondřej Zdráhala, naše výborná střední spojka, momentálně působící v polském mužstvu Wisła Płock. Přeji vám, ať si turnaj užijete  a těším se na vás v Ostravar aréně a s vaší podporou se poperem o vítězství.  Na turnaji si zahrál i jeho syn Eliáš a svým výkonem ukázal,  že jablko nespadlo daleko od stromu.

Děti  předváděli výborné výkony podpořené skvělím vedením trenérů. O skvělou atmosféru se postarali rodiče hráčů a k našemu VEKÉMU PŘEKVAPENÍ TURNAJE  se na minihráče přišli podívat a fandit naši reprezentanti.  Děkuji, že si ve svém nabitém programu našli chviličku a zavítali na turnaj nejenom rozdat podpisi ale dokonce si i zahrát . Leoš Petrovský (hrající za německý Bergischer HC ) vyběhl  na hřiště a svým výkonem vyburcoval minižáky k neuveřitelným výkonům.  Možná zrovna doladil formu a v kvalifikačním utkání předvedl vynikající výkon.

Ceny předával Ing. Jaromír Friedel, srdcař SK Házená Polanka.

Poděkování patří všem hráčům, trenérům, rodičům za předvedené výkony, skvělou atmosféru, všem organizátorům za skvělou připravu a realizaci akce.