E-shop

KE KAŽDÉ OBJEDNÁVCE BUDE PŘIPOČÍTÁNO POŠTOVNÉ A BALNÉ! NA DOBÍRKU NEZASÍLÁME!

HÁZENÁ *Novinka*
Druhé, doplněné vydání publikace HÁZENÁ je členěno do několika kapitol, počínaje stručným přehledem historie házené, přes nácvik a zdokonalování herních činností jednotlivce, spolupráce dvou či více hráčů až po systémové záležitosti hry celého družstva. Najít můžete rovněž informace o nejčastějších chybách, včetně zásobníku průpravných cvičení, herních cvičení i průpravných her. Vzhledem k dalším kapitolám týkajícím se kondiční přípravy, plážové házené, ale i stručného výkladu pravidel či grafického značení, lze tuto publikaci velmi zásadně doporučit všem začínajícím trenérům házené.
150,- Kč
Základy miniházené
Metodické DVD, které zábavnou formou představuje miniházenou jako sport vhodný pro děti a jako sport, který je možno hrát takřka kdekoliv. Ve třech částech se lze seznámit s pravidly miniházené 4+1, základy činností hráče při hře a součástí je i videoukázka několka průpravných her. DVD bylo natočeno v produkci Českého svazu házené, odbornými garanty byli Martin Tůma a Tomáš Černý. Celým DVD provádí a komentuje známý televizní komentátor Petr Vichnar. Je určeno jak pro děti, tak pro začínající učitele a trenéry.
20,- Kč
Jak se naučit hrát osobní obranu
Metodické DVD zaměřené nejen na nácvik aktivní obrany po celém hřišti včetně řady zajímavých cvičení pro kategorii minižactva. DVD bylo vyrobeno v produkci Českého svazu házené a je překladem německého originálu jehož autorem je Klaus Feldman. Úpravy české verze řídil Martin Tůma a komentář namluvil sportovní kometnátor Petr Vichnar.
120,- Kč
Jak hrát osobní obranu variabilně
Další díl metodické řady DVD zaměřený na další zdokonalování osobní obrany včetně řady zajímavých cvičení pro kategorii mladšího žactva DVD bylo vyrobeno v produkci Českého svazu házené a je překladem německého originálu jehož autorem je Klaus Feldman. Úpravy české verze řídil Martin Tůma a komentář namluvil sportovní kometnátor Petr Vichnar.
120,- Kč
Vybrané činnosti spojky a jejich nácvik
Metodických DVD z produkce Českého svazu házené zaměřené speciálně na hru spojek. Obsahuje návod jak se zdokonalit např. ve střelbě, uvolnění, vrchním hodem jednoruč a rovněž zásobník cvičení herně dovednostního základu předváděné předním českým reprezentantem Filipem Jíchou. Autory DVD jsou Michal Vopelka a Jan Hubal, odborný dohled prováděl Matin Tůma.
Házená ve škole
Metodická publikace určená přednostně pro učitele všech typů škol, která podává základní informace o pravidlech i jejich možných úpravách, dále přehled použitelných metodicko-organizačních forem cvičení a popis průpravných her. Autorem publikace je Frantiček Táborský a publikce vyšla společným úsilím Českého svazu házené a Asociace školních sportovních klubů v roce 2000.
25,- Kč